Tillväxtchecken ger möjligheter-Ord och Bild

Skulle du vilja marknadsföra din tjänst eller produkt? Öka omsättning och vinst?

Ja, det är klart eller hur, det vill troligen alla som driver företag! Driver du företag i Västerbotten (utanför Umeå) så kan det finnas stöd att söka för dig.
Just nu finns det något som heter Tillväxtchecken som är ett bidrag som mikroföretag med max 9 anställda kan söka.

Affärsutveckling-särskild marknadsföringsinsats

Jag har varit entreprenör, drivit företag och arbetat med business under lång tid. Hjälpt mina kunder att hitta essensen i deras produkt för att stärka sitt varumärke. Arbetat med marknadsföring i olika delar, allt ifrån fotografering och text till uppdateringar av socialamedier och trycksaker.
Jag vill nu uppmärksamma dig på den här möjligheten som finns fram till mars 2018. Att söka ”Tillväxtchecken”.

Om du ansöker om bidraget för t.ex. en utveckling/marknadsföringsinsats till en kostnad av 100.000kr så betalar du 25.000 med egen insats. Nästan otroligt bra eller hur. För oss småföretagare ger det en möjlighet att verkligen satsa lite större än vad den normala plånboken medger. 

Om du tycker att det här är intressant så träffar jag gärna dig. Tillsammans så skissar vi fram vad som är aktuellt för dig. Vill du ha hjälp med affärsutveckling eller marknadsföring så kan du köpa tjänster av mig eller några av mina samarbetspartners.

Vill du så kan jag även hjälpa till att skriva ansökan, den hjälpen har jag redan bidragit med till andra företagare. Allt för att göra allt så enkelt som möjligt för dig. 

ordochbild_tillvaxtchecken

 Exempel på stödberättigande kostnader kan vara:

  • Konsultkostnader för produktutveckling.
  • Konsultkostnader för affärsutveckling.
  • Konsultkostnader för organisationsutveckling
  • Särskilda kompetens-/utbildningsinsatser som inte är ett direkt krav för huvudverksamheten (men för att bredda verksamheten han detta vara möjligt) 
  • Särskilda marknadsföringsinsatser.

Tillväxtchecken ett stöd förmedlat från Länsstyrelsen.

Tillväxtchecken riktar sig till grupper som är underrepresenterade när det gäller att söka samt beviljas företagsstöd. Dessa företag är kvinnor som äger och driver företag samt företagare, kvinnor och män, födda utanför norden som bott i Sverige i 10 år eller kortare. Läs mera hos Länsstyrelsen i Västerbotten.
ingrid
Ingrid är intresserad, entusiastisk och varm. Lyfter, upplyser och förvånar genom sina fotografier och med sin text.