©ordochbild-ingrid sjöberg

prislista företag

Företagsfotografering-Prislista

Företagsfotografering i Västerbotten. Fotograf Ingrid Sjöberg utgår från Dorotea och Umeå.

Offert- en trygghet för er

Jag jobbar nästan uteslutande på offert, det trivs jag och mina kunder bäst med av flera anledningar.
Ni får ett totalpris av mig som inkluderar allt. Det enda som kan tillkomma är avancerad retusch i efterhand eller förstås om ni kommer på att ni vill utöka fotograferingen med mer än vi först avtalat om, vilket då skulle innebära fler timmar eller dagar.
Med en offert behöver varken ni eller jag räkna minuter eller timmar på samma sätt, det känns bra.

Företagsfotografering- heldag

Ofta fotograferar jag heldag ute hos kund, det blir självklart många bra bilder och då är det fint att få ett pris på totalen, med utval, bildredigering och fotograferingstid, jag räknar inte varje enskild bild utan det blir helt enkelt ett paketpris.
För er är en offert en trygghet, ni får en uppfattning av kostnad direkt, innan fotograferingen startar och för mig innebär det att jag kan fotografera i ett lugnare tempo, jag upplever ofta då att bilderna blir bättre.

När fotograferingen kräver mer förberedelse

Vissa fotograferingar tar mer tid, vi behöver fixa och styla modeller, sätta ljus, skaffa rekvisita, byta lokaler eller på något sätt jobba mera med varje enskild bild. Det blir inte många olika bilder men den/de utvalda ska hålla högklass. Detta gäller nästan alltid vid olika reklamfotograferingar. Nästan alltid tillkommer det då också mera tid för retusch och bildredigering.
Jag gör gärna en offert utifrån de samtal vi har.

Min prislista här nedan finns med för att ni ska få en ungefärlig uppfattning var priset landar om ni bokar mig någon enstaka timme.

Kontakt:
Välkomna att ringa och boka mig.
Jag har kunnande och erfarenheten så att mina kunder blir nöjda.
Telefon 070-325 78 68

Prislista: